Weddingplanner

Waarschijnlijk hebben jullie al flink wat ideeën voor jullie grote dag! Misschien droom je er al jaren over of is het aanzoek een complete verassing geweest en beginnen de dromen nu pas. Waar begin je dan en denk je wel echt overal aan? 

 

Het kan veel tijd kosten om een bruiloft te plannen die helemaal voldoet aan jullie wensen. Misschien heb je geen tijd of zin om het hele internet af te struinen naar de perfecte plaatjes ter inspiratie of de leveranciers die dit plaatje kunnen waarmaken. Ik kan jullie helpen! Laten we eens kennis maken tijdens een gezellig gesprek, zodat ik jullie kan begeleiden bij het organiseren van deze perfecte dag waar vrienden, familie maar vooral jullie zelf nog jaren vol liefde op terug kunnen kijken. 

 

Werkwijze

Ik luister naar jullie wensen en ideeën, maak een mooi plan en pas wanneer jullie volledig enthousiast worden van dit plan ga ik aan de slag als jullie weddingplanner! Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten van de hele aanloop naar jullie dag, wensen doorgeven, aanwezig zijn bij proef- en pasafspraken en de locatie van jullie dromen bezoeken. Ik regel de rest! Van het zoeken naar leveranciers en het bijhouden van de RSVP’s tot het bewaken van het budget en uiteindelijk het maken van een uitgebreid draaiboek voor jullie dag. Uiteraard houden wij tijdens het gehele proces contact en zorg ik dat jullie van alles op de hoogte zijn.  Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf alles of deels te plannen, waarbij ik vooral met jullie meekijk of aan alles gedacht is. Lijkt het jullie juist wel leuk om alles zelf te plannen, maar wil je op de grote dag geen familielid of vriend(in) opzadelen met de taak als ceremoniemeester? Klik dan vooral even hier!

 

Tijdens jullie grote dag zal ik aanwezig zijn als ceremoniemeester, om ervoor te zorgen dat jullie, maar ook alle aanwezige gasten kunnen genieten van ieder moment!