Vera & Menno

Op 14 september trouwden Vera en Menno bij Vidaa. Een mooie ontspannen dag met een erg leuk gezelschap en een prachtig bruidspaar, waar ik als ceremoniemeester de dag in goede banen mocht leiden! Lees hier de lieve review van Vera. 

Foto's door Peter Geluk Fotografie en taart door Enjoy Cakes!

S & A

Op zaterdag 17 augustus stapte het Duitse stel S & A met elkaar in het huwelijksbootje. Ondanks enkele buien was het een hele mooie dag, waar iedereen met veel plezier op terug zal kijken. Het prachtige decor voor dit huwelijk was Landgoed Slot Moermond in Renesse. Ik mocht voor dit bruidspaar de taak van ceremoniemeester op mij nemen en heb hen in het voortraject mogen helpen bij het maken van een stylingplan en het kiezen van en contact onderhouden met de Nederlandse leveranciers. Bloemist Westland heeft voor dit huwelijk de prachtige bloemen verzorgd. 

Wedding Professional Event | Westland

Op 16 juli vond de eerste editie van Wedding professional event | Westland plaats. Een evenement waarop Westlandse trouwbranche ondernemers elkaar ontmoette en leerde kennen, georganiseerd door Frederiek Klop Weddingplanner en mij. We waren te gast bij Boerderij Burgersdijk in De Lier, een prachtige trouwlocatie in het Westland,  genoten van hapjes van Banketbakkerij van Aalst, uit 's-Gravenzande en Vis en Traiteur Vijverberg uit Naaldwijk en alles werd mooi vastgelegd door trouwfotograaf Justin Manders

Styled Shoot Pier 32

Styling Bruiloft A&T

Op 10 mei trouwden A & T bij de Viersprong. Ik mocht de locatie voorzien van lampionnen en prikkabels! Wat een mooi totaalplaatje is het geworden in samenwerking met Bloemenservice Nederland

Wedding Professional Event

Samen met Frederiek Klop Weddingplanner organiseerde ik een editie van het Wedding Professionals Event, een netwerkevenement voor trouwbranche ondernemers met als thema Storytelling en Imagineering. Dat alles vond plaats in de perfecte locatie als het gaat om het creëren van een beleving; De Efteling. Foto's door Moniek van Gils Fotografie.

Beleef Buiten Bruiloft 2018

Beleef Buiten Bruiloft 2018. Een trouwbeurs, maar dan eens helemaal anders en volledig gericht op de mogelijkheden van buiten trouwen! Samen met Buiten Bruiloft en Frederiek Klop Weddingplanner organiseerde wij een succesvol weekend waar leveranciers hun producten en diensten op een mooie manier konden laten zien aan toekomstige bruidsparen. Foto's door Moniek van Gils Fotografie.


L & V

In de zomer van 2018 trouwden L & V bij Kasteel Oud Poelgeest. Hij verraste haar met een complete bruiloft!  Ik assisteerde Frederiek Klop Weddingplanner. Samen fungeerden wij als de ceremoniemeesters voor dit mooie bruidspaar. Wat was het een eer om bij te dragen aan deze prachtige dag!  Foto's door Moniek van Gils fotografie.