Aangenaam!

 Mijn naam is Romy Jakobs Helderman. Ik ben 24 jaar en ik woon in het Westland. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding 'International Media and Entertainment Management' en mag ik de titel Bachelor of Arts dragen. Ik ben getrouwd en moeder van een meisje van vijf jaar en een jongetje van één. 

 

Ik ben ambitieus, gemotiveerd en passievol. Wanneer ik mij ergens voor inzet, dan doe ik dit voor 200% en ik wil mij dan ook graag inzetten voor jullie huwelijk!

 

Mijn passie is het realiseren van de trouwdag uit jullie dromen! Ieder stel heeft zijn eigen verhaal, zijn eigen dromen en zijn eigen stijl. Ik help jullie er graag bij dit te vertalen naar de trouwdag die bij jullie past. 

 

Door het mede organiseren van de Wedding Professional Events, landelijke netwerkevenementen voor ondernemers werkzaam in trouwbranche, heb ik vele contacten binnen deze branche kunnen opdoen en kan ik jullie in contact brengen met de partijen die perfect bij jullie passen. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker even contact met mij op en wie weet kan ik jou verder helpen!