Ceremoniemeester

Op jullie dag willen jullie uiteraard onbezorgd kunnen genieten. Je wilt het liefst dat alles soepel verloopt en vooral dat het gebeurt zoals jullie het voor ogen hebben. Om dit te kunnen realiseren is het aanwijzen van een ceremoniemeester van groot belang! Maar wie ga je deze grote taak geven? 

 

Drie stappen vooruit

Wanneer je iemand uit jullie familie- of vriendenkring aanwijst om jullie ceremoniemeester te zijn, is het belangrijk om ervan bewust te zijn dat hij of zij niet zoveel zal kunnen genieten van jullie mooie dag als de andere gasten. Er is namelijk nog veel te regelen op de dag van de bruiloft! 


Hij of zij zal het aanspreekpunt zijn voor alle leveranciers, het personeel van de locatie en voor alle gasten. Ook moet hij of zij ervoor zorgen dat alles verloopt volgens de planning en eigenlijk drie stappen voorlopen als het gaat om het volgen van het draaiboek. De kans is groot dat de cadeautafel al moet worden klaargezet terwijl de ceremonie nog in volle gang is, of dat de taart net wordt geleverd wanneer alle gasten net aankomen. 

 

Hulp van de professional

Om ervoor te zorgen dat alle mensen die belangrijk voor jullie zijn optimaal kunnen genieten van alle momenten op jullie grote dag kan het handig zijn om een professionele ceremoniemeester in te huren! Ik kan jullie helpen. We maken kennis tijdens een leuk gesprek en bekijken wat mijn taken tijdens de grote dag zullen zijn. Wellicht zijn er al zaken die ik vooraf van jullie kan overnemen, zoals het bijhouden van de RSVP's en het inplannen of juist afwijzen ;) van verassingen van familie of vrienden! Neem gerust even contact met mij op en wie weet tot snel!

 

Meer voordelen van een professionele ceremoniemeester